sea-water-1666310.jpg
 

zinvis

copywriting | storytelling | visual recording & facilitation

zinnige en vinnige communicatie
voor ondernemers, organisaties en projecten
die verder denken dan profit

people planet peace partnership

icoontje wit pijltje 4 transp.png
 

copywriting

Jij bent uniek. Wat je in de wereld wil zetten is uniek. Dus mag je communicatie dat ook zijn. Want je wil dat mensen je opmerken. Dat ze begrijpen waar je voor staat en wat je meerwaarde is. En je wil ook graag dat ze met jou in zee gaan!

webteksten

Je website is vaak de eerste kennismaking met jou en je onderneming, organisatie of project. Belangrijk dus dat bezoekers vlot vinden wat ze zoeken en actie ondernemen. Hoe? Via heldere en bruisende teksten die de weg wijzen.

voice-over

Een voice-over of vertelstem bij je filmpje? Goeie keuze! Want samen met de beelden is de stem het fundament van je video. Je zorgt er dus maar beter voor dat de voice-overtekst, dat is de tekst voor de stemacteur, goed in elkaar zit.

schrijfadvies

Je bent fan van DIY (do-it-yourself)? Ook als het op teksten schrijven aankomt? Da’s helemaal oké. Toch heeft ook de beste doe-het-zelver soms wat ondersteuning nodig. En daarom is er zinvis-schrijfadvies voor webteksten.

 
 
icoontje pen.png
 

Storytelling

Een authentieke verhaallijn die helemaal ‘jou’ ademt en subtiel terugkeert in al je communicatie. Online en offline. Dat is waar storytelling om draait. En die verhaallijn of rode draad vinden? Dat doe je in de Brand Story Basics-workshop.

Brand Story Basics

In deze 1-op-1-workshop leggen we het fundament van je merkverhaal. Een stevige basis waarop je dan zelf verder bouwt. We zoeken de kiem van je zaak en zetten de bakens uit voor je communicatie. Zodat je op koers blijft. Waar, wanneer en hoe je ook iets vertelt over je ‘merk’.

De kers op de taart? Je 'over mij'-verhaal of je 1 minute pitch als een soort boilerplate. Da’s een tekst die je kan hergebruiken voor al je on- en offline communicatie.

Brand Story Basics is een workshop op maat voor starters, eenmanszaken en kleine ondernemers. Interesse?

 
icoontje leeg.png
 

visual recording & facilitation

visual recording

De essentie van je vergadering of bijeenkomst samengevat in tekeningen en kernwoorden. Dat mag je verwachten van visual recording.

Efficiënter dan een traditioneel verslag. Omdat ons brein visuele informatie sneller verwerkt en we die info ook beter onthouden. Dat zo’n visueel verslag ook aantrekkelijk is, is natuurlijk mooi meegenomen.

 

visual facilitation

Visual facilitation betekent dat ik een groepsproces visueel ondersteun. Als aanvulling op de facilitator die de groep begeleidt. Bijvoorbeeld tijdens brainstormsessies, workshops, (team)meetings...

Deelnemers zien hun input live vorm krijgen via tekeningen en kernwoorden. Ideeën worden letterlijk zichtbaar en geven stof tot nadenken voor de anderen. Zo ontstaan er weer nieuwe dingen. Je groep co-creëert dus in plaats van passief in z’n stoel te hangen.

Aandacht voor groepsdynamiek

Als visual facilitator stem ik ook af op de dynamiek in de groep en geef dat weer in het beeld. Tegenstrijdige visies, opvallende stiltes, enthousiaste reacties... worden tastbaar. En daar kan je als facilitator mee aan de slag.

Ik ben aanwezig met een open hart en een open geest. Ben er voor de groep als geheel en neem geen standpunten in. Via de tekening schep ik de ruimte om iets te laten ontstaan vanuit de groep. Niets meer. Niets minder.

een stap verder

Het gaat dus een stap verder dan een verslag met beelden en kernwoorden. Visual facilitation:

  • Ondersteunt een proces

  • Stimuleert interactie en co-creatie

  • Spiegelt ideeën, concepten en wat er leeft in een groep

 

Visual facilitation is maatwerk. Vertel me over je project en we bekijken hoe we kunnen samenwerken.

 
icoontje oogje.png
 

Ik wil een positief verschil maken in de wereld. Onder andere via zinnige en vinnige teksten.

Zinvis - logo_cropped anf filled FULL.png

gudrun blieck

 

'No man's an island', schreef John Donne. En hij heeft gelijk. We maken allemaal deel uit van een groter geheel. En we kunnen er dus ook allemaal positief aan bijdragen.

Hoe ik dat doe?

  • Via de 'grote' keuzes, zoals hoe ik mijn professionele leven vormgeef.
  • Maar net zo goed via de 'kleine' dagelijkse keuzes, zoals wat ik eet of hoe ik me verplaats. Veggie en vooral met de fiets - mocht je het je afvragen. ;-)
 
icoontje leeg.png

En jij? Hoe draagt jouw organisatie, project, dienst, product... bij aan het grotere geheel?  

 

 
gudrun_profile pic_M.PNG
 

stokpaardjes

❤ Heldere communicatie.

❤ Warmmenselijke contacten.

❤ Zorg dragen voor mezelf, de mensen om me heen en de aarde.

 

professioneel

Benieuwd naar mijn professionele loopbaan? Connecteer via LinkedIn. 

Contact

Zin om samen te werken? Da's tof! Laat het me gauw weten. Want wat we voor elkaar kunnen betekenen, ontdekken we het snelste in een fijn gesprek. Een gesprek over de opdracht maar ook over mij, jou en je organisatie. Ik kijk er alvast naar uit om van je te horen!

 
Privacy *
gudrun_profile pic_mini 150.PNG

GUDRUN BLIECK

gudrun@zinvis.be
0477 244 995